Onze diensten

We adviseren en begeleiden met expertise.

Als ondernemer ben jij op zoek naar experts met kennis van zaken. Adviseurs die weten wat ondernemen is. Die de wereld van kmo’s door en door kennen en begrijpen welke uitdagingen er op hun pad komen.

Bij kmo-advies.be weten we van aanpakken. We adviseren en begeleiden jou en je kmo op een betrouwbare, persoonlijke en begrijpbare manier. Ontdek hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

> Boek een kennismakingsgesprek

Hoe staat je zaak er financieel voor? Welke kosten lopen hoog op? Moet je investeren of net niet? Onze experts geven je een helder zicht op de financiële situatie van je kmo, in begrijpbare taal.

Zo ben jij in staat om de beste beslissingen te nemen voor jezelf en je zaak.

> Meer info

Je personeel is belangrijk. Bij aanwerving, ontslag, een eerlijk loonbeleid of talentontwikkeling laat je je daarom best begeleiden door een expert.

kmo-advies.be heeft alles in huis om voor jou een personeelsbeleid op maat uit te werken en jou en je zaak daarin te ondersteunen.

> Meer info

Ben je op zoek naar een betrouwbaar klankbord bij een belangrijke strategische beslissing? Heb je nood aan een sparringpartner?

Onze experts adviseren en begeleiden je op een begrijpbare, duidelijke en persoonlijke manier bij strategische ondernemingsvragen.

> Meer info

Als ondernemer is het belangrijk om je inkomen zo optimaal mogelijk uit je bedrijf te halen. De experts van kmo-advies adviseren en ondersteunen je graag bij de optimalisatie van je loonpakket, pensioenopbouw en vermogensbeheer – met oog voor je privévermogen én dat van je onderneming.

> Meer info

Er bestaan heel wat interessante subsidies en steunmaatregelen voor ondernemers en zelfstandigen. Welke dat zijn en hoe je ze aanvraagt? Wij zoeken het voor je uit.

Kmo-advies.be biedt subsidieadvies op maat en begeleidt en adviseert kmo’s bij hun aanvraag van subsidies en steunmaatregelen.

> Meer info